Vuokravälineet

Vuokraamme välineitä vain omiin pelitapahtumiimme / We only rent airsoft equipment to our own events.

Vuokravälineet on ensisijaisesti tarkoitettu lajia kokeilemaan saapuville, ei toistuvaan pelikäyttöön samalle pelaajalle.

Pew-Pew.fi tarjoaa mahdollisuuden varustesetin vuokraamiseen. Tällä hetkellä settejä löytyy 5 kpl ja ne sisältävät airsoft-aseen, maskin, lippaat, kuulat ja hihanauhat. 

Lainasetin hinta on 15€ ja tämä sisältää myös pelimaksun ja kohtuullisen määrän kuulia.

Laina-aseinamme on hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia Specna Arms EDGE -airsoft-kivääreitä, jotka tarjoavat viritetyn aseen suorituskyvyn ja ominaisuudet valmiissa paketissa. Voit lukea aseista lisää Ratashaka-blogista

Muiden varusteiden osalta ensikertalaisen kannattaa varata päällensä tummat, mukavat ja löysähköt ulkoiluvaatteet ja hyvät kengät (nilkkaa tukevat eräkengät tai vähintäänkin tukevat lenkkarit). Suosittelemme käyttämään myös hanskoja suojaamaan käsiä osumilta, erilaiset työhanskat sopivat siihen loistavasti. Molemmilla pelialueillamme pelataan myös paintballia, joten kannattaa varautua siihen, että vaatteet voivat tahraantua. Paintball-kuulien jättämä maali lähtee kuitenkin helposti pesussa.

Jos haluat vuokrata varustesetin, ota meihin ajoissa yhteyttä, esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta.