Oman aseen testausmahdollisuus

Pääkaupunkiseudun asukkaina me tiedämme, kuinka hankalaa saattaa olla päästä testaamaan paintball- tai airsoft-aseita luvallisesti paikassa, joka ei häiritse muita.

Tästä syystä Sissos haluaa olla HELPOTTAMASSA PK-seudun harrastajien välineiden testausmahdollisuutta ja tarjoaa mahdollisuuden käydä säätämässä, kronottamassa ja kohdistamassa värikuula- ja airsoft-aseitaan Konalan ulkopelikentällä aina, kun alueella ei ole muita pelitapahtumia.

Ota kuitenkin huomioon seuraavat seikat:

  • Varmista ettei alueella liiku sivullisia viimeistään ennen kuin alat ampumaan. Koiran ulkoiluttajat, maastopyöräilijät ja ulkoilijat kulkevat ahkerasti alueen läpi. Ammu ainoastaan turvalliseen suuntaan, jonka tiedät olevan vapaa sivullisista. Käyttäydy ystävällisesti sivullisia kohtaan, lähesty heitä ilman asetta ja kerro mitä olet alueella tekemässä.
  • Testaus ei tarkoita, että alue olisi vapaassa pelikäytössä, näin ei ole. Sissos vuokraa pelialuetta ryhmille, ole yhteydessä suoraan Sissokseen jos haluat vuokrata aluetta.
  • Älä roskaa. Siivoa omat ja mahdolliset muiden jättämät roskat, toiminnan jatkuminen on tästä kiinni. Jos viet alueelle oman maalitaulun, jaksat tuoda sen myös pois.
  • Käyttäydy fiksusti, tätä kohtaa ei voi painottaa liikaa. Se että aluetta on lupa käyttää yllämainittujen aseiden testaamiseen ei vapauta sinua esimerkiksi laillisista seuraamuksista, esimerkiksi osoittaessasi, tai ampuessasi sivullisia aseella.
  • Ainoat sallitut aseet, joita alueella saa käyttää, ovat airsoft- ja paintball-käyttöön valmistetetut aseet. Ilma- ja ruutiaseiden käyttäminen alueella on ehdottomasti kielletty. Airsoft-aseissa lisäksi biokuulapakko.

Portti on ketjulla suljettuna alueen ollessa pois pelikäytöstä, jos tulet paikalle autolla parkkeeraa ainoastaan ketjun eteen tai vasemmalle puolelle. Jätä viereisen kukkakaupan parkkipaikka siellä asioiville.