UKK

Lue alta usein kysytyt kysymykset ja vastauksemme. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla meihin yhteydessä joko yhteydenotto-lomakkeella tai facebook-sivumme kautta.

Mitä airsoft on?

Airsoft, eli softaus, on taistelupeli, jossa käytetään muovikuulia ampuvia asejäljitelmiä. Muovikuulat eivät jätä osuessaan maalijälkeä. Kaikilta pelaajilta edellytetään hyväksyttyjen suojavarusteiden käyttöä. Lue lisää Wikipediasta.

Ketkä pelejä järjestävät?

Yhdistyksemme takana on pitkän linjan airsoft-harrastajia ja kokeneita pelinjärjestäjiä. Kaikki järjestäjämme ovat täysi-ikäisiä. Löydät tiimimme täältä.

Milloin ja missä pelejä järjestetään?

Järjestämme pelejä kesällä keskiviikkoisin kello 17:00-20:00 välisenä aikana. Vahvistuneet pelipäivät löydät sivuiltamme, sekä Facebook-sivultamme ja Kuulaportti-palvelusta. Tällä hetkellä meillä on kaksi pelipaikkaa Espoossa: Konalassa ja Juvanmalmilla.

Pitääkö peleihin ilmoittautua?

Normaalisti, ei. Riittää että saavut paikalle. Jos kyseessä on erikoistapahtuma tai tilanne muuten vaatii pelaajamäärän rajoittamista, mainitaan ilmoittautumisesta aina erikseen. Tällöin ilmoittautuminen tapahtuu Kuulaportti-palvelusssa.

Paljonko pelit maksavat?

Pelimaksu on 5 € jokaisella pelialueellamme. Pelimaksun voit maksaa MobilePaylla tai käteisellä. Varauduthan tasarahalla!

Minkä ikäinen voi saapua peleihin?

Yhdistyksemme peleissä on 13 vuoden ikäraja. Suosittelemme, että nuoret pelaajat tulevat pelaamaan yhdessä huoltajansa kanssa.

Alle 18-vuotiaiden on käytettävä koko naaman suojaavaa varustusta (esimerkiksi suojalaseja ja alakasvosuojaa), sekä toimitettava huoltajan lupalappu. Voit ladata tulostettavan lupalapun täältä.

Mitä tarvitsen mukaan?

Peleihin osallistuvalla on oltava airsoft-käyttöön hyväksytyt suojalasit. Hyväksyttyjä suojalaseja voit ostaa kaikista airsoft-liikkeistä. Löydät alta linkin yhteistyökumppanimme verkkokauppaan. Muut suojalasit, kuten laskettelulasit tai ns. kemistinlasit eivät sovellu airsoft-käyttöön.

Tapaturmien välttämiseksi suosittelemme nilkkoja tukevien kenkien käyttämistä. Päälle voi pukea tavalliset ulkoiluvaatteet, jotka saavat likaantua, maastopuku ei ole välttämätön.

Peleissä liikutaan paljon ja nestehukan välttämiseksi jokaisen pelaajan on tuotava vettä mukanaan. Pelipaikoilla ei ole käytössämme vesipistettä.

Lisäksi pelaajalla on oltava mukanaan hihanauhat (punainen ja keltainen), oranssi huomioliina (noin 30x30cm) ja 5 € pelimaksu käteisenä. Alaikäisillä pelaajilla on oltava myös alakasvosuoja tai koko naaman suojaava maski, sekä huoltajan lupalappu.

Voiko peleistä ostaa varusteita, kuten hihanauhoja, kuulia tai kaasua?

Peleissämme on myynnissä vaihteleva valikoima yleisimpiä tarpeellisia tuotteita, mm. Tippmann-biokuulia, hihanauhoja, kaasua ja c02-kapseleita. Voit myös tilata tuotteita yhteistyökumppaniltamme Sissos.com verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi ”Nouto seuraavasta Pew-Pew.fi tapahtumasta”. 

Haluaisin kokeilla harrastusta, voinko lainata varusteita?

Pyrimme järjestämään tarvittavat lainavarusteet (ase, lippaat, kuulat, suojamaski, hihanauhat), jos olet meihin yhteydessä hyvissä ajoin. Varusteita on saatavilla rajallinen määrä. Lisätietoa vuokravarusteista löydät täältä.

 

Lue sääntömme ennen peleihin saapumistasi täältä!