Muistutus tehorajoista

Pew-Pew.fi:n kantava ajatus alusta alkaen on ollut tarjota kivoja ja turvallisia pelitapahtumia. Siksi on hieman ikävää että joudumme muistuttamaan itsestäänselvyyksistä.

Jokaisen pelikentälle vietävän aseen lähtönopeuden TÄYTYY OLLA pelaajan tiedossa ja sen tulee olla 1,4 J tehorajamme sisällä. Käytännössä tämä tapahtuu kronottamalla JOKAINEN ase jolla aiot tai edes saatat pelata. Jos teet mitään muutoksia aseeseen (vaihdat kuulapainoa, säädät hoppia reilusti, säädät HPA-regusta paineita, vaihdat paineilmapullon toiseen tai mitään muuta joka voi vaikuttaa aseesi lähtönopeuteen) olet itse velvollinen kronottamaan aseesi uudelleen. ”Unohdin” tai ”oho en mä tiennyt” ei kelpaa selitykseksi.

Airsoft on hauska ja turvallinen herrasmieslaji ja perustuu sääntöjen noudattamiseen. Tehorajat ja turvallisuusohjeet on asetettu kaikkien pelaajien turvallisuuden vuoksi. Mikäli sinulle tuottaa vaikeuksia noudattaa annettuja sääntöjä tai yrität tietoisesti kiertää sääntöjä, tee kaikille palvelus ja jää kotiin. Kaikille muille, tervetuloa turvallisiin peleihin pitämään hauskaa!

Räikeistä tai selkeästi tahallisista ylityksistä seuraa peleistä poistaminen ja varaamme oikeuden pelikieltoihin tapauskohtaisesti harkinnan mukaan.