Konalan talkoot 14.7.2019

Tehtiin silleen hienosti et rakennettiin porukalla ”Gonalan” pelipaikkaa uuteen uskoon! Iso kiitos kaikille osallistujille! 


Muutama kohokohta mitä uudistettiin:

– Offari on nyt siistitty ja sinne on rakennettu valtavasti uutta pöytätilaa! Tähän liittyen, laitatteko kassit sitten vartavasten rakennetuille välitasoille. Tällei jätetään enempi pöytätilaa useammalle pelaajalle!

– Kronopaikka kentän vasemmassa laidassa, ihan sen vanhan paikan vieressä mut nyt siellä on raivattu rata missä kronottaa ja testailla aseita. Vieno pyyntö olisi et jos tahdotte testailla pyssyjä kentällä, niin tehkää se tässä vasemmassa laidassa.

– Pelialue on nyt selkeästi merkattu sinisillä ja huomioteipeillä. Tilaa on nyt melkein 200m (ellei enemmänkin) offarilta pohjoiseen. Metsän siimeksessä on mukavaa!

– Useampi uusi suoja, ideana oli katkoa pitkiä ampumalinjoja jotta peli pysyy dynaamisempana. Erityisenä huomiona vasemman takalaidan alueelle tehty usemapi pelidynamiikkaa parantavaa suojaa. Huomaatte kyllä mitä uutta ja hienoa!

– Tämänhetkisen vakiorespat merkattu huomionauhalla

– Monta pienempää kunnostustyötä vanhoihin suojiin sekä alueen siistimistä

Paljon on tekemättä vielä mutta kyllä se siitä. Meinattiin tehdä esim. Raaka kartta pelialueesta ja nimetä vähän paikkoja tässä piakkoin.

Tuoreemman metsäosuuden kehitys on vielä täysin kesken. Siellä on erinomaista maastoa pelaamiseen mutta suojia ei juurikaan.

Muistutus myös että ensi viikon pelit ovat tällä kertaa juvanmalmilla perinteiseen pew-pew aikaan!

Kiitos vielä talkoolaisille ja hyvää alkavaa viikkoa, nähdään ensi keskiviikkona!